Vanaf vandaag is Tjingo onze nieuwe partner. Wij zijn erg verheugd met deze populaire reisorganisatie te mogen samenwerken!

Wie is Tjingo

TjingoTjingo is een reisbureau gevestigd in Rotterdam. Het bedrijf staat bij de KVK (Kamer van Koophandel) in Rotterdam vermeld onder de naam ‘Reas reizen’.

In 2005 werd Tjingo opgericht onder de naam ‘Vakantiekaart’. Het is een onafhankelijke reisorganisatie. Vanaf 2009 is Vakantiekaart gewijzigd in de naam Tjingo.

Een team van 20 zeer gedreven reisfanaten ondersteunt u dagelijks in het boeken van uw droomvakantie. De medewerkers van het bedrijf zijn zeer ervaren binnen de reisbranche. Hun ervaring draagt bij aan het boeken van een vakantie waar u zonder zorgen kunt genieten.

Uitstekende service

Mochten er toch onvoorziene problemen ontstaan, dan staat u er niet alleen voor. Het bedrijf is aangesloten bij de ANVR/SGR. De voorwaarden van ANVR-reisondernemingen zijn overeengestemd met de Consumentenbond. ANVR-reisondernemingen ondersteunen je bij klachten over je reis. De medewerkers van Tjingo zullen u bij staan en zullen er alles aan doen om een probleem op te lossen. Daarnaast staat het reisbureau ook bij thuiskomst voor uw klaar wanneer u onverwacht en onverhoopt toch een klacht heeft. De zekerheid bij klachten is het grote voordeel wat u bij Tjingo zal ervaren. Uit ervaring kan worden gezegd dat contact via een reisbureau vaak effectiever verloopt dan direct contact met de touroperator.

Geen administratiekosten

Het aanbod van de meeste touroperators staat vermeld op de website tjingo.nl. Tjingo hanteert dezelfde prijzen als touroperators, maar bijkomende kosten zijn lager. Hierdoor bent u bij Tjingo nog steeds voordeliger uit dan bij touroperators. Daarnaast maakt de hoogstaande service Tjingo tot beste reisbureau van Nederland.

Via tjingo.nl worden alleen de voordeligste deals getoond. Vakanties worden vaak door meerdere touroperators aangeboden, maar Tjingo laat u alleen de voordeligste zien. U dient er wel op te letten dat de voordeligste deal verschilt per datum en zelfs vertrekduur. Het vele uitzoekwerk blijft u bespaard. Gemak is waar Tjingo van houdt!

Het succes van het concept van Tjingo

Het succes van Tjingo ligt in het concept. Het concept wordt gekenmerkt door eenvoud en helderheid. Dezelfde reis wordt u aangeboden, maar dan wel met de beste service en tegen de beste prijs!