Een last minute Portugal doet denken aan prachtige, goudgele zandstranden, indrukwekkende rotskusten, pittoreske dorpjes en niet te vergeten een heerlijk klimaat. Veel mensen kiezen voor een last minute Portugal voor een heerlijke zonvakantie waarin zon, zee en strand centraal staat, maar ook het kennismaken met het echte Portugese leven is de moeite waard. Veel liefhebbers van een vakantie naar Portugal kiezen voor de populaire streek de Algarve, die bekend staat om de gezellige badplaatsen, karakteristieke rotsformaties en heerlijke zandstranden. Daarnaast is het eiland Madeira ook erg in trek, maar niet voor de liefhebbers van een strandvakantie, want stranden zijn hier weinig. Wel is Madeira populair vanwege het prachtige, groene binnenland. Vooral de liefhebbers van wandelen weten Madeira goed te vinden.

Last minute aanbiedingen Portugal

Appartementen Mirachoro Praia da Rocha

Appartementen Atlantico

Appartementen Turial Old Town

Sheraton Cascais Resort

Appartementen Alagoa Azul

Appartementen Quinta do Paraiso - logies

De Azoren bestaat uit negen eilanden van vulkanische oorsprong en ook deze eilandengroep is vooral erg in trek onder wandelaars. Tenslotte is de Costa Lisboa in het westen een veelzijdige vakantiebestemming in Portugal. Behalve mooie stranden vindt u hier natuurlijk de hoofdstad Lissabon, het kloppend hart van Portugal. Samenvattend kan worden gezegd dat Portugal een veelzijdig land is voor een uitstekende last minute vakantie. Zon, zee, strand, de Portugese sfeer, gezellige dorpjes, een heerlijk klimaat u vindt het hier allemaal. Kies eens voor een last minute vakantie Portugal en u zult hier vast en zeker nog eens terug komen.
Meer reisaanbieders met last minutes naar Portugal

Albufeira

Een last minute Portugal met als bestemming de populaire badplaats Albufeira staat garant voor genieten van prachtige stranden, cultuur snuiven en lekker tot rust komen in deze populaire badplaats. Het is niet voor niets dat Albufeira een van de populairste bestemmingen van Portugal is. Albufeira is een uitgestrekt vakantieplaatsje en telt ongeveer 32.000 inwoners. De badplaats is ontstaan uit een klein vissersdorpje en is al heel lang een begrip in het internationaal toerisme. Als uw keuze is gevallen op een last minute Portugal, dan is de badplaats Albufeira een ideale bestemming voor een heerlijke zonvakantie. Lees meer over Albufeira

Meer over Portugal

Wikipedia