Last minute Bulgarije

Sunny Beach BulgarijeEen last minute Bulgarije is een vakantie die voor jong en oud genoeg heeft te bieden. Zo zijn er de prachtige stranden aan de Zwarte Zeekust en zijn er veel leuke badplaatsen, met als populairste bestemmingen Nessebar, Sunny Beach, Pomorie en Obzor. De laatste jaren zijn er veel nieuwe moderne hotels gebouwd die van alle gemakken zijn voorzien. Aantrekkelijk aan een last minute Bulgarije zijn ook zeker de prijzen, want de lokale prijzen zijn hier echt nog heel laag. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk koud biertje op een terras voor nog geen euro? Wilt u een keer lekker uit eten? U kunt in Bulgarije al uit eten vanaf zo’n 10 euro en in sommige hotels kunt u al voor slechts 7 euro genieten van een uitgebreid buffet.

Lees meer over Bulgarije

Ga naar de reisaanbieders met last minutes naar Bulgarije

Last minute Cuba

Cuba het land van de sigaren, terug in de tijd voor het gevoel, als men kijkt naar de oude Cadillacs. Daarnaast het land van zon, zee, strand, cultuur en geschiedenis. Op zoek naar een mooie vakantiebestemming en u wilt er zeer binnenkort heen? Boek dan eens een last minute Cuba. Cuba is een socialistische staat sinds de revolutie van 1959 en het wordt tegenwoordig bestuurd door Raùl Castro. Het ligt in het Caribisch gebied. Naast het eiland Cuba bestaat de republiek Cuba uit Isla de la Juventud en ruim vierduizend andere kleine eilanden. De hoofdstad van het land is Havana. Het hoofdeiland Cuba, waar ook de hoofdstad ligt, is een redelijk vlak eiland. Er zijn nog twee echt grote steden, Santiago de Cuba in het zuiden van het eiland en Holguín in het oosten van het eiland.

Lees meer over Cuba

Last minute Kaapverdië

Santa Maria KaapverdiëWilt u een last minute Kaapverdië boeken? Een uitstekend idee! Gemiddeld 7 uren vliegen en u bevind zich op het waanzinnige Kaapverdië, een zonovergoten bestemming die zeker niet mag ontbreken op uw Bucketlist. Op Kaapverdië is de temperatuur gedurende het hele jaar erg aangenaam. U treft er parelwitte stranden en het water is kraakhelder. Wat betreft de bevolking komt u terecht in een warm bad. De levensstijl is ontspannen en relaxed, een heus Caribisch sfeertje! Kortom: Kaapverdië heeft alle ingrediënten voor lange, zwoele zomeravonden.

Lees meer over Kaapverdië

Ga naar de reisaanbieders met last minutes naar Kaapverdië

Last minute Kroatië

Vakantie KroatiëMet een last minute Kroatië gaat u genieten van een vakantie in een land waar de oudste Europese culturen samenkomen. Door het hele land kunt u sporen van zowel de Griekse als de Romeinse cultuur terugvinden. Een kleine 1200 eilanden liggen in de immens lange kustlijn van dit prachtige land aan de Middellandse Zee. Daarvan zijn er slechts 66 bewoond. Maar niet alleen de kustlijn van Kroatië is de moeite waard, ook het mediterrane binnenland is een grote aanrader.

Lees meer over Kroatië

Ga naar de reisaanbieders met last minutes naar Kroatië

Last minute Marokko

Kust MarokkoEen last minute Marokko is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een vakantie met volop cultuur, historie, strand, zon, heerlijk eten en drinken en hoge temperaturen. Marokko telt talloze kleinere en grote stranden. De stranden met fijn zand vindt u langs de Atlantische Oceaan. Badplaatsen zijn onder andere Tamuda Bay, badplaats aan de Middellandse Zee.

Lees meer over Marokko

Ga naar de reisaanbieders met last minutes naar Marokko