Vooral vanwege de grote kans op zon het gehele jaar door, is een last minute Gran Canaria een geliefde vakantiebestemming voor een heerlijke zonvakantie. Op Gran Canaria kunt u het hele jaar genieten van lange zandstranden en een heerlijk mild klimaat, maar daarnaast moet u bij dit Canarische eiland denken aan o.a. woestijnachtige gebieden, gezellige badplaatsen, heuvels met varens en bloemen, dennenbossen, smalle kloven, bananenplantages, steile bergen en vulkaankraters.

Een last minute Gran Canaria is dus genieten van veel meer dan alleen zon, zee, strand, zwemmen en uitgaan. Maak bijvoorbeeld eens een leuke boottocht tijdens zonsondergang, bezoek de hoofdstad las Palmas of ga op excursie met een jeepsafari. het zijn zomaar enkele leuke activiteiten om te ondernemen op dit prachtige eiland. De populairste badplaats van Gran Canaria is waarschijnlijk Playa del Inglés, maar hier is het, vooral in het hoogseizoen, vaak erg druk. Andere leuke en wat rustiger badplaatsen zijn o.a. Maspalomas, Puerto Rico, Playa Amadores, Playa Taurito Playa Meloneras, San Agustin en Bahia Feliz.

Last minute aanbiedingen Gran Canaria

Hotel Gran Canaria Princess - adults only

Hotel LIVVO Koala Garden

Hotel Mirador Maspalomas by Dunas

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - adults only

Bull Vital Suites & Spa

Hotel Servatur Waikiki

Hotel LIVVO Dunagolf Suites

Hotel Servatur Don Miguel - adults only

Aparthotel Veril Playa

Hotel LIVVO Lago Taurito

Meer reisaanbieders met last minutes naar Gran Canaria

Populaire badplaatsen Gran Canaria

Playa del Inglés

Playa del Inglés is de populairste en drukst bezochte badplaats van Gran Canaria. Een last minute Gran Canaria met als bestemming Playa del Inglés heeft alle ingrediënten die u voor een heerlijke zonvakantie nodig heeft, alleen de rustzoekers zullen zich, vooral in het hoogseizoen, hier niet echt op hun gemak voelen. Deze badplaats richt zich met name op toeristen en het voordeel daarvan is dat er dan ook alle benodigde faciliteiten zijn te vinden.

Geniet van de prachtige lange zandstranden, met wit fijn zand, neem een duik in het heldere water en kom heerlijk tot rust. Verder kunt u hier lekker eten in een van de vele restaurants, een terrasje pakken en lekker slenteren langs de winkeltjes. In Playa del Inglés zijn ook diverse winkelcentra te vinden, waaronder Yumbo en Keshba. Verder staat deze badplaats bekend om het bruisende uitgaansleven, want van ’s avonds laat tot ’s ochtends vroeg kunt u hier volop feesten in een van de vele nachtclubs, bars en discotheken (ook open lucht discotheken). Het bruisende Playa del Inglés is een prima keuze voor een last minute Gran Canaria.