Als u kiest voor een last minute Kemer, dan is dit een prima beslissing. Kemer is het centrum van een 50 km lang kustgebied en ligt ten zuidwesten van Antalya. Kemer telt ongeveer 17.000 inwoners en is uitgegroeid tot een zeer toeristische bestemming aan de Middellandse Zee. Vroeger was Kemer een vissersdorp, maar daar is weinig van over. Kemer is een kunstmatige stad geworden die helemaal in het teken staat van het toerisme. U vindt hier o.a. hotels in alle soorten en maten, een nieuwe jachthaven, volop restaurants en café’s en een zwemparadijs in hartje centrum. Desondanks vindt u hier niet alleen maar asfalt en beton, want de plaats is ruim opgezet met veel groen en autovrije wandelgebieden. Kemer is vooral populair onder mensen die houden van een geheel verzorgde all inclusive vakantie met veel zon, een blauwe zee, Engels sprekende obers en lekker eten en drinken. Een last minute Kemer is ideaal voor een echte relax vakantie.

Last minute aanbiedingen Kemer Turkije

Hotel Tu Casa Gelidonya

Hotel Limak Limra

Hotel Bendis Beach

Meer reisaanbieders met last minutes naar Kemer

Stranden

Tijdens uw last minute Kemer heeft u het strand voor de deur. Richting Antalya vindt u de overlopende stranden Göynük en Beldibi en aan de zuidkant Çamyuva en Tekirova. Iedere ochtend vertrekken er boten vanuit de jachthaven naar de stranden.

Avondje uit

Kemernaren hebben de gewoonte om vanaf 22.00 uur af te spreken in de Bazaarstraat, de haven of het Moonlight Park, maar ook een bar of disco Inferno wordt door Kemernaren bezocht.

Moon Bar

De Moon Bar is het trefpunt voor liefhebbers van cultuur. In het seizoen treden hier artiesten op van de staatsopera Ankara.

Kaptan Terras Bar

Rustige bar met prachtig uitzicht op de haven.

Sir Williams

Sir Williams is een van de betere Engelse pubs.

Winkelen

De boulevard die naar de jachthaven loopt zit boordevol met winkels waar van alles en nog wat te koop is. Echte kwaliteitslederwaren vindt u bij Element en Lederland.