Een last minute Albufeira staat garant voor genieten van prachtige stranden, cultuur snuiven en lekker tot rust komen in deze populaire badplaats. Het is niet voor niets dat Albufeira een van de populairste bestemmingen van Portugal is. Albufeira is een uitgestrekt vakantieplaatsje en telt ongeveer 32.000 inwoners. De badplaats is ontstaan uit een klein vissersdorpje en is al heel lang een begrip in het internationaal toerisme. Vergeet met een last minute Albufeira zeker niet een bezoek te brengen aan de oude stadskern met veel gezellige bars, restaurants en winkeltjes.

Last minute aanbiedingen Albufeira Portugal

Hotel California Urban Beach - adults only

KR Albufeira Lounge

Topazio Vibe Beach Hotel & Apartments - Appartementen (Adults only 18+)

Aparthotel Brisa Sol

Appartementen Quinta Pedra dos Bicos

Aqua Pedra Dos Bicos Design Beach Hotel

Appartementen Alfagar Village

Vila Channa Hotel

Hotel W Algarve

Appartementen Tropical Sol

Behalve een gezellige, oude binnenstad heeft Albufeira nog meer te bieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van grotten die tussen de kliffen liggen verborgen? De meeste mensen die en last minute Albufeira boeken doen dat niet voor de bezienswaardigheden, maar om te genieten van strand, zon en zee, dus een vakantie die in het teken staat van lekker relaxen. Ieder jaar kiezen duizenden Nederlanders voor een last minute Albufeira. Meer reisaanbieders met last minutes naar Albufeira

Albufeira staat bekend om o.a. de vele mooie hotels en stranden, maar voor bezienswaardigheden hoeft u hier niet naar toe. Zo vindt u hier maar weinig musea. Het centrum rondom de Rua de Outubro door veel vakantiegangers bezocht, maar ook veel mensen gaan gelijk naar zee om een heerlijk verfrissende duik te nemen of gewoon lekker te zonnen. Het hoofdstrand van Albufeira is Praia dos Pescadores. Ten westen van Albufeira vindt u het strand Praia da Galé en aan de oostkant vindt u Praia da Falésia.