Een last minute Bulgarije is een vakantie die voor jong en oud genoeg heeft te bieden. Zo zijn er de prachtige stranden aan de Zwarte Zeekust en zijn er veel leuke badplaatsen, met als populairste bestemmingen Nessebar, Sunny Beach, Pomorie en Obzor. De laatste jaren zijn er veel nieuwe moderne hotels gebouwd die van alle gemakken zijn voorzien.

Aantrekkelijk aan een last minute Bulgarije zijn ook zeker de prijzen, want de lokale prijzen zijn hier echt nog heel laag. Wat dacht u bijvoorbeeld van een heerlijk koud biertje op een terras voor nog geen euro? Wilt u een keer lekker uit eten? U kunt in Bulgarije al uit eten vanaf zo’n 10 euro en in sommige hotels kunt u al voor slechts 7 euro genieten van een uitgebreid buffet.

Als u tot de natuurliefhebbers behoort komt dat ook goed uit, want in het binnenland van Bulgarije kunt u genieten van een prachtige afwisselende omgeving. Een jeepsafari is een uitstekend middel om het binnenland van Bulgarije te leren kennen. Verder zijn boottochtjes langs de Zwarte Zee hier erg populair. Kortom, als u dus voor weinig geld op vakantie wilt naar een prachtig land met volop mogelijkheden kies dan eens voor een last minute naar Bulgarije.

Last minute aanbiedingen Bulgarije

Sol Luna Bay Resort

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Sol Luna Bay Resort

Beschikbaar vanaf €731

Jupiter

blank

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Jupiter

Beschikbaar vanaf €381

Alua Helios Bay

blank

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Alua Helios Bay

Beschikbaar vanaf €807

Laguna Park

blank

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Laguna Park

Beschikbaar vanaf €641

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

blank

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Beschikbaar vanaf €1037

Dreams Sunny Beach Resort & Spa

blank

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Dreams Sunny Beach Resort & Spa

Beschikbaar vanaf €846

SPLASHWORLD Aqua Nevis

blank

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij SPLASHWORLD Aqua Nevis

Beschikbaar vanaf €745

Villa List

blank

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij Villa List

Beschikbaar vanaf €479

TUI SUNEO Perla

blank

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij TUI SUNEO Perla

Beschikbaar vanaf €655

TUI BLUE Nevis

blank

8-daagse Zonvakantie naar Burgas bij TUI BLUE Nevis

Beschikbaar vanaf €761

Meer reisaanbieders met last minutes naar Bulgarije

Accommodaties variërend van eenvoudig tot luxe 5-sterren hotels

hotel BulgarijeVeel hotels in Bulgarije hebben de laatste jaren een flinke facelift ondergaan en met het resultaat mag er zeker zijn. Inmiddels kunnen veel hotels in Bulgarije goed concurreren met hotels in andere landen. U vindt er volop aanbod, van eenvoudige maar moderne hotels tot luxueuze all inclusive 5-sterren hotels. De meeste hotels zijn inmiddels standaard van alle moderne faciliteiten voorzien maar de prijzen liggen nog steeds onder het het Europees gemiddelde. Veel mensen kiezen voor een last minute Bulgarije op basis van all inclusive, dus een vakantie waarbij zaken als vlucht, transfer, verblijf en eten en drinken zijn inbegrepen. Het grote voordeel van een all inclusive vakantie is natuurlijk dat u uw portemonnee nauwelijks tevoorschijn hoeft te halen, want alles is immers van tevoren al betaald. Als u dus echt relaxed op vakantie wilt gaan en van tevoren wilt weten wat uw vakantie gaat kosten, dan kiest u voor een last minute Bulgarije op basis van all inclusive.

Beste reistijd voor een last minute Bulgarije

Bulgarije is in principe het hele jaar door een prima bestemming voor het doorbrengen van uw vakantie, maar het hangt er natuurlijk wel vanaf wat u er wilt gaan doen. Als u een last minute Bulgarije wilt boeken maar dan wel een vakantie die in het teken staat van veel zon, dan kunt u het beste in de zomermaanden een vakantie boeken naar de Zwarte Zeekust in Bulgarije. Mensen die houden van overwinteren in het buitenland kunnen ook goed terecht in Bulgarije, hoewel er rekening mee moet worden gehouden dat de temperaturen in de nacht in januari, februari en maart tot beneden nul kunnen dalen. Vakantiegangers die een bezoek aan Bulgarije willen brengen voor de wintersport, kunnen dat het beste doen in de periode van half december tot half maart. Rondreizen kunnen het beste worden gemaakt van half april tot eind juni.

De Zwarte Zee

Zwarte ZeeDe meeste mensen boeken een last minute Bulgarije naar een van de badplaatsen aan de Zwarte Zee. Naar welke badplaats u ook naar toe gaat, elke bestemming heeft prachtige brede zandstranden. Sommige badplaatsen zijn erg toeristisch en sommige juist wat rustiger. Wie bijvoorbeeld kiest voor Sunny Beach moet er rekening mee houden dat het hier in het hoogseizoen niet rustig is, maar kiest u bijvoorbeeld voor Byala dan vindt u absoluut meer rust. Een vakantie aan de Zwarte Zee zal u zeker goed bevallen.

De naam Zwarte Zee heeft absoluut geen zwart water, zoals de naam wellicht doet vermoeden. Het tegendeel is waar, want op sommige plaatsen kunt u hier tot wel 20 meter diep kijken. Wist u dat de Zwarte Zee tot de zeeën behoort met het helderste water? In de zomer kunt u hier geniet van heerlijk warm water, want de temperatuur van het zeewater kan dan wel oplopen tot 28°C, maar in de winter kan de temperatuur van het zeewater dalen tot 4 °C. Gezien het feit dat de Zwarte Zee door middel van de Bosporus in verbinding staat met de Middellandse Zee, vindt u er ook dezelfde soorten dieren. Met een beetje geluk kunt u er zelfs zeehonden en dolfijnen zien. Schone stranden vindt u hier zeker en de laatste jaren zijn er zelfs 12 stranden bekroond met de blauwe Europese vlag. Geniet van een last minute Bulgarije in een van de badplaatsen aan de Zwarte Zee.

Meer over Bulgarije

Wikipedia