Hebt u nog geen reis geboekt? Maar wilt u graag naar een tropisch eiland? Denk dan eens aan een last minute Bonaire. Dit zonnige, tropische en toch Nederlandse paradijs ligt in de Caribische Zee voor de kust van Venezuela. De hoofdstad is Kralendijk. Men spreekt er Nederlands en Papiaments. De Amerikaanse dollar is de munteenheid, waarmee betaald wordt op dit eiland.

Last minute aanbiedingen Bonaire

Bonaire Oceanfront

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Bonaire Oceanfront

Beschikbaar vanaf €1154

Bonaire Village

blank

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Bonaire Village

Beschikbaar vanaf €1065

Ocean Breeze Bonaire

blank

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Ocean Breeze Bonaire

Beschikbaar vanaf €920

Bonaire Fun & Tropicana

blank

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Bonaire Fun & Tropicana

Beschikbaar vanaf €874

Bloozz Resort Bonaire

blank

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Bloozz Resort Bonaire

Beschikbaar vanaf €1070

Resort Bonaire

blank

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Resort Bonaire

Beschikbaar vanaf €1032

Beach & Dive Resort Grand Windsock Bonaire

blank

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Beach & Dive Resort Grand Windsock Bonaire

Beschikbaar vanaf €1185

TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

blank

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire

Beschikbaar vanaf €1140

Red Palm Village

blank

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Red Palm Village

Beschikbaar vanaf €939

Hamlet Oasis

blank

9-daagse SUN_AND_BEACH naar Bonaire bij Hamlet Oasis

Beschikbaar vanaf €984

Bonaire last minute deals

U kunt via onze partners diverse last minute reizen Bonaire boeken. Start uw computer of uw laptop op en ga dan naar de pagina van één van onze partners, welke op onze site vermeld staan. U kunt kiezen uit diverse accommodaties en type verzorging. Zo kunt een last minute vakantie boeken naar Bonaire geheel naar uw wensen. Wat dacht u van een last minute all inclusive Bonaire. U wordt tijdens zo’n vakantie volledig in de watten gelegd.

Redenen voor een last minute vakantie naar Bonaire?

Er zijn diverse redenen, waarom een last minute Bonaire een goede keuze is.

  1. Vooraleerst de taal. Op Bonaire spreken ze naast Papiaments gewoon Nederlands. U kunt uzelf dus makkelijk verstaanbaar maken.
  2. Het is een eiland voor de zonaanbidder. De temperatuur komt 365 dagen per jaar rond of boven de dertig graden uit.
  3. De zeewatertemperatuur is altijd rond de 25 graden.
  4. De stranden zijn uitermate geschikt voor een vakantie met kleine kinderen, aangezien het strand zeer geleidelijk de zee inloopt.
  5. De onderwaterwereld is ongelofelijk mooi. Daarom is het eiland zeer geliefd bij snorkelaars en duikers. Lac Bay is de bestemming voor een last minute Bonaire voor de duikers.
  6. De accommodaties zijn veelal gelegen in de buurt van het strand.
  7. Het eiland bezit een prachtige natuur en leuke bezienswaardigheden. Dus ook voor de natuur- en de cultuurliefhebber is een vakantie naar Bonaire een aanrader.

De meest geliefde bestemmingen voor last minute reizen Bonaire zijn:

Lac Bay

Bent u een fervent duiker of snorkelaar, dan is Lac Bay gelegen aan de zuidkust van Bonaire de bestemming die u moet boeken, als u graag op vakantie naar Bonaire wilt gaan. U vindt hier ook het natuurreservaat Lac Bay met zijn prachtig gekleurde flamingo’s. Tussen het kleurrijke koraal kunt u naast de mooie vissen wellicht een zeeschildpad spotten. Wilt u een relaxte strandvakantie op Bonaire ook dan is Lac Bay voor u de place to be. Er zijn twee mooie zandstranden, Sorobon Beach en Cai.

Kralendijk

Kralendijk wordt door de inwoners van de stad Playa genoemd, wat strand betekent. De hoofdstad van het eiland Bonaire herbergt vele uitstekende accommodaties, welke van alle gemakken zijn voorzien. U kunt hier zelfs logeren bij de bekende hotelketen met de toekan. Dus u hoeft uw kers in de appelmoes niet te missen. Bent u op zoek naar wat historie, dan kunt een bezoek brengen aan Fort Oranje. Vele honderden jaren geleden gebouwd om het eiland onder andere te beschermen tegen piraten. Wilt u genieten van de mooie natuur? Breng dan een bezoek aan Nationaal Park Slagbaai. De onderwaterwereld kunt u bewonderen bij Spice Beach. Houdt u ervan om te shoppen? In het centrum met de vele gekleurde winkeltjes kunt u van alles kopen. Kralendijk is een zeer veelzijdige bestemming voor als u op zoek bent naar een last minute Bonaire waar u van alles kunt doen en kunt beleven.

Last minute Bonaire voor de natuurliefhebber

Natuurlijk is Bonaire de plek voor een strandvakantie en alles wat daarmee te maken heeft. Hebt u zin om tijdens uw vakantie naar Bonaire de natuur in te trekken? Is dat wat u het liefste doet? Dan is een bezoek aan het Nationaal Park Slagbaai of het natuurreservaat Lac Bay iets voor u. U treft hier een grote verscheidenheid aan tropische bloemen en planten. Flamingo’s leven hier in het wild en ook de zeldzame papegaaienziekte de Lora kunt u hier tegenkomen. Bonaire heeft ook mooie kalksteengrotten, prachtige rotsformaties, cactuswouden en zoutmeren die u kunt bezoeken. Voor de natuurliefhebber is Bonaire de vakantieplek bij uitstek.

Bezienswaardigheden Bonaire

De vier obelisken

De vier felgekleurde obelisken vindt u in het zuidwesten van het eiland. Deze obelisken zijn ooit geplaatst voor navigatie. Hebt u een beetje verstand van het weer en de stand van de zon, dan kunt u aan de hand van de obelisken de tijd bepalen.

Rincon

Ooit in een grijs verleden was Rincon de hoofdstad van Bonaire. Hier vindt u nog het echte leven, wat de bewoners van dit eiland leven. Het is hier niet toeristisch qua accommodaties. Het oude centrum met de felgekleurde kenmerkende huizen is uitnodigend. Hier kunt u genieten van een lekker drankje en een echt Bonairiaans hapje eten.

De slavenhuisjes

Deze huisjes herinneren ons aan de tijd van de slavernij. Een minder mooie periode in de geschiedenis van Nederland en Bonaire. Deze huisjes zijn gratis te bezichtigen en zijn gelegen dichtbij de zoutpannen waar de slaven lange dagen moesten maken. De huisjes zijn maar anderhalve meter hoog, dus van enige mate van comfort was geen sprake.

Fort Oranje

Dit fort is gebouwd in de zeventiende eeuw om het eiland en zijn inwoners te beschermen tegen piraten met hun aanvallen vanaf zee. Het ligt in het centrum van de hoofdstad Kralendijk. Tot 1837 is het fort in gebruik geweest als verdedigingswerk. Daarna heeft het vele andere bestemmingen gekend zoals een bureau van politie. Tegenwoordig is het Openbaar Ministerie gevestigd in het fort. Fort Oranje herbergt nog steeds vier kanonnen. In 1932 heeft men aan het fort een vuurtoren gebouwd.

Meer over Bonaire

Wikipedia