Een last minute Hurghada is een uitstekende keuze als u een vakantie wenst met heerlijke temperaturen, indrukwekkende koraalriffen, een helderblauwe zee, volop watersportmogelijkheden, prachtige, witte stranden en eventueel excursies in het binnenland met de mooie landschappen. Bovendien zijn de prijzen in Hurghada aantrekkelijk, dus het is dan ook niet vreemd dat een last minute vakantie Hurghada een geliefde vakantie is onder Nederlanders.

Hurghada is in ongeveer 20 jaar uitgegroeid van een slaperig vissersdorpje tot een fantastisch vakantieparadijs waar veel mensen, waaronder veel Nederlanders, ieder jaar hun vakantie doorbrengen. Het is bijna niet voor te stellen dat hier ooit slechts twee hotels stonden, terwijl de plaats zich nu eindeloos uitstrekt langs het prachtige strand. In Hurghada wonen ongeveer 50.000 Egyptenaren die vooral van het toerisme bestaan.

Vanwege de enorme groei die Hurghada de laatste jaren heeft doorgemaakt, heeft het ook wat in moeten leveren. Hurghada is, als gevolg van de vele hotels die er zijn gebouwd, wel wat van zijn oorspronkelijke charme kwijt geraakt. Inmiddels is er een rij luxe vakantiecomplexen van maar liefst 30 km lang, dus u zult begrijpen dat dit ook gevolgen heeft voor het landschap. Deze clubhotels zijn allemaal op dezelfde wijze gebouwd, een ring appartementen met in het midden een tuin en een zwembad en een opening die leidt naar het strand.

Last minute aanbiedingen Hurghada Egypte

Hotel SUNRISE Select Holidays Resort - adults only

Hotel Long Beach

Hotel SUNRISE Select Garden Beach

The Three Corners Sunny Beach Resort

Hotel SUNRISE Aqua Joy Resort

Hotel SUNRISE Alma Bay Resort

Hotel Titanic Palace

Hotel Titanic Aqua Park Resort

Pickalbatros Dana Beach Resort

Hotel Sentido Mamlouk Palace Resort

Ga naar de reisaanbieders met last minutes naar Hurghada