De Turkse Rivièra is de populairste streek van Turkije wat betreft een last minute vakantie. De streek heeft echt volop mogelijkheden voor een fantastische zonvakantie. Denk o.a. aan heerlijk ontspannen op de prachtige stranden, lekker actief op pad gaan of het bezichtigen van historische dropen en steden met prachtige bezienswaardigheden. Voor welke badplaats u ook kiest aan de Turkse Rivièra, een last minute Turkije staat bijna garant voor een heerlijke zonvakantie.

Als u met uw last minute Turkije hebt gekozen voor de streek de Turkse Rivièra, dan mag u eigenlijk een bezoek aan Antalya niet overslaan. Antalya is een uitgestrekte stad met een bruisend centrum, een gezellige haven, mooie bezienswaardigheden en diverse grote winkelcentra. En wat dacht u van het plaatsje Lara, dat dicht tegen Antalya aan ligt? Ook deze plaats is zeker een bezoek waard. Net buiten Lara vindt u het bekende Antalya Beachpark, dat beschikt over o.a. een enorm groot waterpretpark met dolfinarium.

De Turkse Rivièra beschikt verder over een prachtige flora en fauna, schitterende baaien, indrukwekkende watergrotten en volop hotels, van eenvoudige 3-sterren hotels tot zeer luxe 5–sterren ultra all inclusive hotels. Maak ook eens een leuke boottocht, een lekkere wandeling of kies voor een avontuurlijke jeepsafari. Welke dorpje u hier in de streek ook bezoekt, elke plaats heeft zijn eigen indrukwekkende bezienswaardigheden.

Bekende badplaatsen aan de Turkse Rivièra zijn o.a. Alanya, Side, Belek, Kemer, Antalya, Manavgat, Finike en Tekirova.

Ga naar de reisaanbieders met last minutes naar de Turkse Rivièra