Nog een paar dagen en de herfstvakantie begint voor de zuidelijke provincies, een week later is de rest van het land aan de beurt. Wat is er nu leuker om er nog even tussenuit te gaan. Nog even de zon opzoeken, voordat de echte koude dagen beginnen, nog even wat vitamine zonlicht opdoen om zo de korte winterdagen door te komen. Even wat quality time voor u en uw gezin bijvoorbeeld.

Via onze partners kunt u een last minute vakantie boeken naar diverse zonnige oorden voor een leuke prijs. Zij bieden diverse last minute vakantiereizen aan binnen en buiten Europa.

Last minute Turkije

Wat dacht u van een last minute Turkije? Het is er nu zeer aangenaam weer. Temperaturen rond de 25 graden zijn prettiger dan de echt hete dagen in de zomer en de zeewatertemperatuur is ook in deze periode prima. De bekende plaatsen Antalya, Alanya, Marmaris en Bodrum zijn ook in de herfstvakantie zeer geliefd bij de vakantiegangers. Wilt u een rustige vakantie in Turkije, dan is Fethiye voor u de aangewezen plek om naartoe te gaan.

Last minute Spanje

Bij vele Nederlanders is een last minute Spanje nog steeds de favoriete vakantiebestemming. Naast de grote plaatsen Madrid en Barcelona, zijn ook de Canarische Eilanden een populaire bestemming voor deze herfstvakantie. Een last minute stedentrip Barcelona met een bezoek aan het stadion van voetbalclub Barcelona is bij vele vriendengroepen erg populair. De cultuurliefhebbers, maar ook de shopaholics kunnen ook hun hart ophalen in deze bruisende stad. Toch liever een zonvakantie? Dan kiest u voor Málaga of één van de Canarische Eilanden.

Last minute Marokko

Minder populair, maar zeker niet minder leuk is een last minute vakantie naar Marokko. Veel mensen hebben dit prachtige land nog niet ontdekt. U kunt hier een fijne strandvakantie houden, maar ook op het gebied van cultuur en natuur heeft Marokko u van alles te bieden. Daarnaast is het heerlijk om struinen door de smalle straatjes van bijvoorbeeld Marrakech en één van de bazaars te bezoeken voor leuke souvenirs voor het thuisfront.