Voor de mensen die niet gebonden zijn aan de schoolvakanties, is het ideaal om vlak voor het hoogseizoen op vakantie te gaan. Er heersen al fijne temperaturen in de meeste landen en het is nog net wat rustiger dan in de chaotische vakantieperioden. Omdat een groot deel toch per se in de schoolvakanties moet boeken, is de kans op het scoren van een goedkope vakantie vele malen groter! Maar welke 3 landen zijn nou echt ideaal voor een last minute nog vlak voor het hoogseizoen?

Turkije

Turkije is een land waar je goedkoop vakantie kan vieren. Met de keuze voor een all inclusive weet je van te voren bijna precies wat je vakantie gaat kosten. De resorts zien er allemaal prachtig uit. Mocht je het resort verlaten dan is er niets aan de hand, de lokale markten met eten en kleding zijn gelukkig ook niet super duur. Jullie beleven een super leuke vakantie op een mooie bestemming, waarbij de kosten meevallen. Goed zoeken dus!

Griekenland

Griekenland is al jaren een favoriet vakantieland voor veel Nederlanders. Griekenland beschikt over super veel leuke eilandjes en plaatsen waar je voor weinig geld een heerlijke vakantie beleeft. Als je goed zoekt kan je al voor een prikkie weg met vluchten en verblijf inbegrepen. Je geniet dan van fijne temperaturen, heerlijk eten, gezellige dorpjes en een prachtige omgeving. Let er wel op waar je eet, want als je overal in de hoofdstraat gaat eten kan de vakantie nog duurder uitpakken dan bedacht.

Spanje

Spanje hoort ook zeker bij een van de goedkoopste landen en is enorm populair onder de bevolking. Het land beschikt over heerlijk eten, fijne ‘costa’s’ en een gezellige sfeer. Spanje heeft niet voor niets zoveel leuke steden die zich ieder individueel representeren. De levensstandaard is niet al te duur, waardoor het een ideaal land is om je zonvakantie door te brengen. Daarnaast zullen jullie genieten van heerlijke zomerse temperaturen en al het moois en divers dat Spanje te bieden heeft.

Deze 3 landen zijn niet voor niets enorm populair onder vakantiegangers. De kans op zon is erg groot, er is genoeg cultuur te snuiven en je vindt er fantastische stranden… Wil je iets actiefs doen tijdens je vakantie, dan bieden deze landen ook tal van mogelijkheden. Waar wachten jullie nog op?