Voordelen van een last minute vakantie boeken

  1. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk wel het financiële voordeel, wat u hebt als u een last minute uw vakantie boekt. Boekt u uw vliegreis vele weken tot maanden van te voren, omdat u zeker wilt zijn van de door u gewenste bestemming en accommodatie dan betaalt u vaak ook vele malen meer. Boekt u last minute dan hebt u dezelfde reis alleen voor een andere veel goedkopere prijs. U kunt dan het geld wat u bespaart heeft op de prijs van uw vliegreis gebruiken op uw vakantieadres.
  2. Als u last minute boekt, zul je aanbiedingen vinden die je maanden eerder niet bent tegengekomen. U gaat misschien wel naar een bestemming die u van te voren niet had bedacht. Destijds viel deze bestemming wellicht niet in uw prijscategorie. Uw vakantiebestemming is dus ineens veel uitdagender of luxueuzer.
  3. De weersvoorspelling voor de diverse vakantiebestemmingen kunt u meewegen in uw besluit, waarheen op vakantie te gaan in tegenstelling tot wanneer u vroeg boekt.

Nadelen van een last minute vakantie boeken

  1. U wilt graag naar de bestemming van uw dromen en u wacht tot het laatste moment om uw tickets te boeken. Wat blijkt nu? De bestemming van uw dromen is zeer geliefd ook bij andere reizigers en in plaats van een prijsdaling van de ticketprijzen hebt u te maken met een prijsstijging van de ticketprijzen. Dus wilt u echt naar die bestemming en die accommodatie, bedenk dan goed of u echt wilt wachten met boeken.
  2. Boekt u last minute uw vakantie, dan zult u er rekening mee moeten houden, dat het wellicht niet mogelijk is, dat u naast uw reisgenoot in het vliegtuig kan plaatsnemen. Voor sommige reizigers is dit een probleem en het is natuurlijk veel gezelliger om bij elkaar te zitten.
  3. Het is wellicht wel mogelijk om naar de door u geliefde bestemming te vliegen, maar het is niet meer mogelijk om de door u gewenste accommodatie te boeken aan bijvoorbeeld het strand of in het centrum. U zult dan genoegen moeten nemen met een andere accommodatie, welke verder weg ligt van bijvoorbeeld het strand of het centrum waar u graag wil vertoeven.

Zoals u net gelezen hebt kleven er nadelen aan een last minute vakantie boeken, maar heeft last minute boeken ook zo zijn voordelen. Aan u de keuze wat voor u het belangrijkste is. Wegen de nadelen op tegen de voordelen? Boek dan die last minute reis en ga genieten! Wegen de nadelen niet op tegen de voordelen, boek dan eerder en ga ook genieten! Dat is namelijk, wat u altijd moet doen als u op vakantie bent, genieten, genieten en nog eens genieten.