Het nieuwe jaar breekt aan, goede voornemens worden bepaald. Een mooie vakantie boeken is vaak één van de goede voornemens. Waarom dit voornemen niet direct uitvoeren in januari? Meestal zijn de feestdagen al duur genoeg, dus daarom hebben we de goedkoopste bestemmingen om te boeken in januari voor je op een rij gezet. Er is gekeken naar de prijzen van de tickets over de afgelopen jaren.

Thailand, Bangkok

Een mix van de traditionele Thaise cultuur en de moderne Westerse stad, dat is Bangkok. Daarnaast is Bangkok ook een mooi startpunt voor een verdere reis door dit prachtige land. Boek je in januari een ticket naar dit mooie land, dan kun je dat het beste doen voor een reis met vertrek in mei. Een mooi vooruitzicht toch? Daarnaast is een last minute Thailand in januari ook relatief goedkoop.

Spanje, Alicante

Alicante heeft zich om een baai heen gevormd. Het is daarom de ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers. In januari is het gemiddeld het goedkoopst om een reis naar Alicante te boeken. Heerlijk even ontsnappen aan het koude weer in Nederland met een last minute Alicante. Als je in januari boekt voor een reis in mei, dan ben je ook vaak veel goedkoper uit.

Zweden, Stockholm

Deze historische hoofdstad van Zweden is een levendige stad, waar veel te beleven valt. In januari maak je kans om deze prachtige stad onder een mooie sneeuwdeken te zien. Een last minute Stockholm is in de winter meestal een last minute naar de sneeuw. Als je boekt in januari, dan kun je dat ook goedkoop doen voor een vertrek rond maart, april.

Verenigd Koninkrijk, Londen

Veel mensen gaan graag naar Londen en het liefst meerdere keren per jaar als dat mogelijk is. Eén weekend is namelijk te kort om de stad te ontdekken. Er zijn vele highlights, zoals The Tower, de wisseling van de wacht, maar ook de vele markten. Velen gaan ook naar Londen voor de voetbalwedstrijden van de grote clubs en shoppen in Londen is natuurlijk ook een hoogtepunt voor velen evenals een bezoek aan een musical op West End. Als je in januari jouw vakantie naar Londen boekt, dan kun je dit het beste doen voor een vertrek in maart, dan ben je het goedkoopst uit. Een last minute Londen is in januari ook een goed idee, want de prijzen zijn lager, doordat de feestdagen voorbij zijn.

Nederlandse Antillen, Aruba

Wil je dit jaar graag naar Aruba en heb je in mei tijd om te gaan? Dan kun je het beste deze reis boeken in januari. Mooie, witte stranden aan het azuurblauwe water, een temperatuur van dertig graden wat wil je nog meer. Een heerlijk vooruitzicht als je deze reis boekt in januari. Je maakt dan namelijk de meeste kans op een zo goedkoop mogelijk ticket.